Elev din Corbasca, lovit cu bâta în cap în clasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ionuţ Cristian Tătaru,de 15 ani, este acum internat la Secţia Neurochirurgie a Spitalului Judeţean din Bacău, cu hematom şi traumatism cranio-cerebral. El a fost agresat de tatăl unei fete de clasa a şaptea în faţa colegilor. 

Tatăl unei fete de clasa a şaptea a Şcolii cu clasele 1-8- „Scărişoara" din Corbasca l-a altoit cu o bâtă pe un elev de clasa a opta care a îndrăznit să-i împingă fata. Scena violentă s-a produs în clasă. Copilul a reuşit să fugă în cancelarie şi să închidă uşa. Profesorii au venit în cancelarie să vadă ce se întâmplă. Plin de sânge, elevul Ionuţ Tătaru a fost transportat la Spitalul de Urgenţă din Bacău. „Totul a pornit de la o fată, Alina Gudulai, care s-a luat de soră-mea. Amândouă sunt în clasa a şaptea.. Eu m-am dus pe sală şi am împins-o şi am întrebat ce are cu ea. A plecat acasă şi în jurul orei 1 (13.00) a venit tatăl ei cu o ghioagă. M-a fugărit prin clasă. Când am încercat să-l ocolesc mi-a dat cu ghioaga în cap. Am văzut negru în faţa ochilor. M-am ţinut de o bancă şi am fugit în cancelarie. Ţineam de uşă şi încerca să mă lovească", a spus Ionuţ Tătaru, de pe patul de spital. Profesorii din Corbasca au chemat imediat Ambulanţa. În scurt timp, băiatul a fost adus în Bacău, unde i s-au făcut primele investigaţii. În urma tomografului s-a stabilit că are traumatism cranio cerebral şi un hematom.

Un băcăuan şi-a decapitat concubina în faţa celor trei copii

A agresat şi o profesoară

Nelu Gudulai este cunoscut ca o persoană violentă, afirmă elevul agresat. „Cu aceeaşi ghioagă a vrut să o lovească acum câteva luni şi pe doamna profesoară de română Laura Matei. Nu i-a dat cu bâta, dar a agresat-o, i-a vorbit urât. Şi dădea aşa, cu biciul în pământ, să o sperie. Şi el şi nevastă-sa beau destul de des. E agresiv", afirmă Ionuţ Tătaru. Nelu Gulai a fost luat la întrebări de poliţişti. În funcţie de gravitatea leziunilor copilului se va face şi încadrarea juridică. „În funcţie de numărul de zile de spitalizare se va stabili încadrarea juridică, pentru tragerea la răspundere a agresorului", a precizat Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău.

Omorâtă de soț cu cinci lovituri de cuțit

Asasinarea lui Valeriu Damian a băgat frica în oamenii de afaceri din Bacău

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite