Bacău: Economiile, sacrificate pentru manichiură

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băcăuancele preferă să renunţe la cumpărături pentru a merge la saloanele de înfrumuseţare din oraş

Pentru a avea unghii frumoase, femeile sunt dispuse să cheltuiască săptămânal sume cuprinse între 30 şi 150 de lei.

Băcăuancele ţin să arate bine şi pe timp de criză. Femeile fac economii sau sacrifică o sesiune de cumpărături pentru a merge la saloanele de înfrumuseţare din oraş. Vizita la manichiuristă este pentru multe femei o prioritate chiar dacă tratamentele le costă şi câteva sute de lei lunar.


Pentru mine este foarte important să am unghiile îngrijite, pentru că mâna unei femei spune foarte multe despre felul ei de a fi. Las la două săptămâni cam 80 de lei la manichiuristă pentru că am unghii false şi acestea trebuie întreţinute“, ne-a spus Laura Nechifor, consilier bancar. Unghiile false sunt la modă acum printre tinere sunt şi cele mai scumpe.


Extensiile costă 120 de lei


Acum se poartă unghiile false realizate din gel. Pentru 120 de lei, acestea devin foarte rezistente şi oja se păstrează pe ele până la trei săptămâni. În plus, acestea pot fi alungite artificial. Se caută şi gelul gata colorat, care înlocuieşte oja“, ne-a declarat Simona Grecu, manichiuristă la un salon central.

Majoritatea clientelor fără posibilităţi financiare cer doar o simplă curăţare a unghiilor şi aplicarea unui lac colorat.


Manichiura simplă este cerută de femeile care au bani puţini. Dacă vor totuşi să se resfeţe, pentru 10 lei primesc un tratament de unghii care ajută la hidratare“, adaugă Simona Grecu.


Unghiile „migdală“,
în vogă în această iarnă


Aproape toate clientele cabinetelor de cosmetică din Bacău care solicită tratamente pentru unghii vor la final şi modele peste ojă. „Desenele realizate pe unghii sunt în vogă printre băcăuance în această toamnă. Toate vor ceva cât mai frumos şi original. Îţi trebuie multă răbdare ca să le mulţumeşti“, ne-a spus Cristina Apostol, manichiuristă la un cabinet cosmetic din centrul oraşului.

La fel de căutate sunt şi unghiile tăiate „migdală“, ascuţite, şi lacurile stridente. „Băcăuancele vor unghii  ascuţite, colorate cu mov, portocaliu, verde şi albastru electric“, a mai spus Simona Grecu.

Ce preţuri se practică în saloane


Manichiura simplă - 20 de lei;
Manichiură franţuzească - 25 de lei;
Manichiură SPA - 30 de lei;
Unghii false acryl - 140 de lei;
Unghii false gel - 120 de lei;
Întreţinere unghii false - 70 de lei;
Realizare model unghii - 7 lei.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite