EXCLUSIV Alina Gabor și Marius, alesul inimii ei, fac nunta la restaurantul „Voltera“. Meniul serii: un aperitiv subțire, sarmale și friptură

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Restaurantul Voltera
Restaurantul Voltera

Situat în cartierul Șerbănești, restaurantul unde sora Monicăi Gabor, va sărbători cel mai fericit eveniment din viața ei, este unul lipsit total de fițe.

După ce inițial s-a vehiculat că mult așteptata sărbătoare din familia Gabor, nunta celei mai mari fete dintre surori, va avea loc la Restaurantul Militar Bacău, ziariștii de la „Adevărul" au descoperit adevărata locație. 

Alina Gabor, sora cea mare a Monicăi și Ramonei Gabor, va da petrecerea de nuntă într-un restaurant modest din cartierul băcăuan Șerbănești. Situat la ieșirea din Bacău spre Roman, localul „Voltera" este cunoscut băcăuanilor ca locul unde se fac de obicei praznice la prețuri mici. 

Surse neoficiale afirmă că nunta, ce va avea loc sâmbătă, va fi una restrânsă, cu maxim 70 de invitați. Pe lista nuntașilor se regăsesc și cele două surori vedete, Monica și Ramona. Nu se știe însă dacă acestea vor onora invitația la fericitul eveniment din viața surorii lor.

Cei care vor participa la eveniment vor avea parte de un meniu care costă aproximativ 100 de lei. Concret, nuntașii vor avea pe mese un aperitiv subțire, sarmale și friptură.

Cununia civilă este programată pentru ziua de sâmbătă, la ora 12.50, iar mirii vor depune jurământul în fața altarului cel mai probabil la Biserica "Sf Dumitru", din cartierul Narcisa.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite