Două mașini au fost incendiate în Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Două autoturisme, parcate pe strada Ștefan cel Mare, numărul 44, în apropiere de Digul Bârnat, au ars ca o torță în această noapte. Potrivit Poliției, focul s-a extins de la un Cielo, la un autoturism Skoda Octavia, aflat în vecinătate.

Un martor, care avea mașina parcată în aceeași zonă, afirmă că a găsit un bidon de benzină lângă mașina lui și că la mijloc ar fi o mână criminală. Mai mult, el crede că cei care au dat foc, au greșit destinatarul.„Focul avea câțiva metri. M-am speriat efectiv și nu am știut cum să reacționez. Cineva mi-a spus înainte că ar fi bine să-mi asigur mașina, casa, tot ce am, că nu se știe cu ce mai rămân. I-am dat cheile unui vecin, care a mutat mașina. Între ea și autoturismul care ardea a fost găsit un bidon de doi litri de benzină", a spus Damian Jicu.

Focul a izbucnit în jurul orei 1. Un echipaj de poliție care trecea prin zona parcării de pe strada Ștefan cel Mare a anunțat pompierii dar și poliția. „Părțile vătămate, cărora le-a ars mașina, declară că nu se aflau în stare de conflict cu nimeni. Focul s-a extins de la Cielo la autoturismul Skoda. În acest caz a fost întocmit un dosar penal de distrugere. Cercetările continuă", a spus Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Bacău.

Pompierii au reușit să oprească extinderea focului la alte mașini din parcare. „Era ceață, iar noi am fost anunțați relativ tardiv. Incendiul a avut drept cauză focul deschis, în loc deschis. Mașinile au fost distruse în proporție de 90%. Cazul a fost preluat de polițiștii de la criminalistică", a spus Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite