Bacău: Două femei, mamă și fiică, și-au pierdut viața într-un accident rutier (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Două femei, mamă și fiică, și-au pierdut viața într-un accident rutier (VIDEO)
Bacău: Două femei, mamă și fiică, și-au pierdut viața într-un accident rutier (VIDEO)

ATENȚIE! IMAGINI ȘOCANTE Tragedia s-a petrecut în comuna Răcăciuni iar şoferul maşinii în care se aflau femeile a scăpat cu o fractură dar se va alege cu dosar penal

Get the Flash Player to see this player.

fileType=single url=/editor_files/Flash/Accident Racaciuni Bacau.flv width=320 height=240 loop=false play=false downloadable=true fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=right dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Alexandru Mardare (24 de ani) împreună cu prietena sa, Elena Andrușcă (21 de ani) și mama acesteia, Mariana Andrușcă (47 de ani) se îndreptau înspre București, într-o mașină marca Skoda Octavia când un autoturism Dacia 1310 le-a tăiat calea.

Alexandru Mardare, șoferul Skodei a reușit să evite impactul cu Dacia dar s-a izbit în cele din urmă într-un podeț de pe marginea drumului. Din nefericire, în urma impactului, cele două femei și-au pierdut viața iar șoferul Daciei, considerat de martori vinovatul moral al accidentului, nu a fost identificat de polițiști.

Am văzut un autoturism marca Dacia, fără lumini, care a întors deodată în plină stradă. Șoferul Skodei l-a evitat dar s-a izbit într-un podeț și s-a răsturnat. Ghinionul lui a fost că avea viteză. După părerea mea, circula cu aproximativ 100 de km la oră”, ne-a declarat Vasile Padaschie, cel care a anunțat accidentul la Serviciul de Urgență 112.

Șoferul Skodei s-a ales cu dosar penal

Alexandru Mardare șoferul Skodei a avut noroc și a scăpat cu viață. Medicii de pe Ambulanță au constatat că acesta nu a suferit decât o fractură de membru superior.

Din păcate acesta este singurul său noroc. Polițiștii îl consideră pe el vinovat principal de producerea accidentului. ”Tragedia s-a produs pe fondul vitezei neregulamentare. Momentan desfășurărm cercetări și urmează să întocmim dosar penal și să pronunțăm o soluție legală prin parchet”, ne-a declarat comisar Dorin Roman, șeful Poliției Rutiere Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite