Bacău: Dosar penal pentru şoferul care nu a dat prioritate motocicletei (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Dosar penal pentru şoferul care nu a dat prioritate motocicletei (UPDATE)
Bacău: Dosar penal pentru şoferul care nu a dat prioritate motocicletei (UPDATE)

Gabriel Ungureanu, şoferul maşinii de care s-a izbit, în urmă cu două zile, o motocicletă, accident soldat cu decesul motociclistului Petruţ Sîrbu, este cercetat pentru ucidere din culpă. MAI CITIŢI: A murit cu motocicleta prietenului

Pe 7 septembrie, la ora 14,25, pe drumul judeţean 119 B Hemeiuşi- Mărgineni, bărbatul se afla la volanul unui autoturism Mercedes care a virat stânga fără să acorde prioritate unei motociclete care venea din sens opus. Şoferul a susţinut că motocicleta avea viteză foarte mare, însă principala cauză a accidentului a fost, potrivit poliţiştilor, neacordarea de prioritate de către autoturism.

Accidentul s-a soldat cu decesul lui Petruţ Sîrbu, un student de 22 de ani, din Gîrleni, care se îndrepta spre Bacău. Băiatul împrumutase motocicleta unui amic, deoarecea lui era în reparaţii, iar în acea zi trebuia să ajungă în Bacău tocmai ca să îşi cumpere piese pentru motocicletă.


„Fiind vorba de un accident mortal, este necesară o expertiză a celor două vehicule, cu care să stabilim exact vinovăţia celor implicaţi. Conducătorul auto este cercetat pentru ucidere din culpă, dar în acest moment nu ne putem pronunţa în privinţa vinovăţiei”, a declarat inspectorul principal Aurelian Nădejde, de la Poliţia Rutieră Bacău.

Petruţ Sîrbu, care locuia cu familia sa în comuna Gîrleni, va fi înmormântat joi. Astăzi, familia tânărului s-a pregătit de înmormântare, însă atât părinţii cât şi prietenii apropiaţi sunt în continuare sub şocul tragediei petrecute acum două zile.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite