(UPDATE - FOTO) Doi tineri spulberați de trenul personal Bacău - Piatra Neamț / Patru copii au rămas orfani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Accidentul s-a produs la trecerea de nivel cu calea ferată din dreptul Sălii Sporturilor din Buhuși. Cei doi tineri, concubini, se duceau la Judecătorie să rezolve problema terenului pe care aveau de gând să-și ridice o locuință.

ORA 12.50 Ion Drăghiceanu (34 ani) și Alina Niță (29 ani) au plecat dimineață de acasă din comuna Blăgești la Judecătoria Buhuși pentru a rezolva problema unei parcele de teren unde aveau de gând să-și ridice o locuință.

image

Martorii spun că bărbatul nu s-a asigurat când a ajuns la linia ferată. „Eram pe stradă și chiar mă uitam când au trecut pe lângă mine ce frumoasă era fata. La scurt timp am auzit o bubuitură și atunci mi-am dat seama că i-a călcat trenul. Când am ajuns aici erau amândoi bucăți", spune Ion Cimpoieșu.

image

Rudele celor doi au aflat de la polițiști de tragedie. Nu se gândesc decât la fetița care nu a împlinit încă un an și care acum a rămas orfană. „O să mă omor și eu. De ce nu s-a asigurat? Eu am 77 de ani, cum să pot să cresc eu un copil așa mic", se întreaba Constantin Drăghiceanu, tatăl bărbatului mort în accident.

image

Poliția din localitate a deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul. „Se pare că nu s-a asigurat la trecerea de nivel cu calea ferată. Este încadrat la eveniment rutier și nu am mai avut o asemenea tragedie de câțiva ani", ne-a declarat Mihai Tănase, ofițer în cadrul Poliției Buhuși. Cei doi tineri au mai fost căsătoriți și mai aveau trei copii.

Cei doi tineri, în vârstă de 34 de ani și 29 de ani, au fost spulberați de tren după ce au trecut peste calea ferată cu un motoscuter fără să se asigure. Niciunul dintre cei doi nu a supraviețuit impactului.

Victimele sunt din comuna Blăgești, au împreună un copil în vârstă de 10 luni și trăiau în concubinaj. Traficul feroviar din zonă a fost oprit pentru mai bine de o oră.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite