Doi tineri au murit intoxicaţi într-un rezervor cu gazolină

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia s-a petrecut duminică seara, în comuna Motoşeni. Din primele cercetări, se pare că una dintre victime a deschis rezervorul cu intenţia de a sustrage produse petroliere.

Un apel la 112 anunţa că două persoane sunt intoxicate cu gazolină şi s-a solicitat intervenţia pompierilor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Bacău pentru scoaterea acestora. Când au ajuns echipajele la faţa locului, cei doi erau deja decedaţi.

Este vorba despre Giani C. (23 ani) agent de pază şi Ionuţ U. (27 ani) angajat al firmei de gaz. „I-am scos din rezervorul subteran cu ajutorul unei cange", a spus George Enache, purtătorul de cuvânt al ISUJ Bacău.

La faţa locului au ajuns şi poliţişti, un procuror şi inspectori de la Inspectoratul Teritorial de Muncă Bacău, iar din primele verificări se pare că una dintre victime a deschis rezervorul cu intenţia de a fura gazolină.

Tragedia este cu atât mai mare pentru tânărul agent de pază, care urma să se căsătorească pe 20 august. Acesta nu era de tură, dar venise la muncă pentru a-şi invita colegii la nuntă şi a intervenit să salveze un om care zăcea în rezervorul de gazolină.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite