Doi bătrâni, soț și soție, au fost omorâți în propria casă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trupurile celor doi au fost ridicate și duse la morgă pentru efectuarea necropsiei
Trupurile celor doi au fost ridicate și duse la morgă pentru efectuarea necropsiei

Teribila faptă s-a petrecut în comuna Glăvănești. Principalul suspect este fiul femeii, un tânăr de 38 ani, care acum este audiat de procurori și polițiști

Ion Diaconu (65 ani) și soția acestuia, Elena (60 ani ), din comuna Glăvănești, au fost găsiți, astăzi, fără suflare, în propria locuință. Victimele prezentau mai multe lovituri pe corp, semn că moartea lor fusese una violentă.

În scurt timp, în localitatea au ajuns mai multe echipe de polițiști și un procuror criminalist. "Echipa de cercetare, deplasată la fața locului a constatat că cei doi bătrâni aveau mai multe leziuni produse de obiecte contondente. În acest caz există un suspect, dar cercetările nu s-au finalizat", ne-a declarat sinsp. Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Principalul suspect este chiar fiul femeii din prima căsătorie, Iulian Maftei, de 38 ani, care este audiat și la această oră. Se pare că bărbatul obișnuia să-și amenințe mama și tatăl vitreg cu moartea, deranjat de faptul că l-au alungat din casă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite