Discotecă şi poştă arse de un piroman

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii s-au luptat  cu flăcările în două rânduri
Pompierii s-au luptat cu flăcările în două rânduri

Un piroman a reuşit să pună pe jar pompierii şi poliţiştii băcăuani, după ce pus foc ieri dimineaţă unui imobil din localitatea Mărgineni în care funcţionează un oficiu poştal  şi o discotecă.

Pompierii au avut nevoie de două ore pentru a lichida vâlvătaia care cuprinsese interiorul discotecii. „Focul a fost pus intenţionat. Cineva a aprins două canapele din discotecă“, susţine Andrei Grecu, ofiţerul de presă al ISU Bacău. Cinci ore mai târziu, pompierii au fost chemaţi din nou la imobilul din Mărgineni.

De data aceasta, ardea acoperişul discotecii. După o oră de luptă cu focul, pompierii au reuşit să-l lichideze. Distrugerile provocate de incendiu s-au dovedit a fi mari, atât în localul unde se ţinea discoteca, cât şi în oficiul poştal. Două femei chiar au avut nevoie de îngrijiri medicale, din cauza fumului şi a sperieturii. „În urma verificărilor s-a stabilit că, din nou, cineva a dat foc imobilului. În interiorul discotecii s-au găsit şi două recipiente cu urme de benzină pe ele”, a precizat Grecu. 

Poliţiştii băcăuani au deja un cerc de suspecţi. „Deocamdată s-a întocmit dosar penal pentru distrugere. Pe de altă parte, am demarat o anchetă pentru identificarea şi tragerea la răspundere a vinovatului“, a spus subinspectorul Narcisa Butnaru, ofiţer de presă al Inspectoratului Judeţean de Poliţie.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite