Descinderi DIICOT la traficanți de canabis VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acțiune DIICOT, foto: Arhiva Adevărul
Acțiune DIICOT, foto: Arhiva Adevărul

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Bacău au dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpaţilor Bărbieru Novac, B. A., Pasaşnicu Mihai, Haddad Abdulrahman şi Haddad Adbul El Sitar, pentru săvârşirea infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat și trafic de droguri de risc.

Conform procurorilor, Bărbieru Novac (47 de ani) a constituit un grup infracţional organizat transfrontalier, la care au aderat şi alte persoane, acţionând pe raza municipiului Bacău şi a judeţului Constanţa, în scopul introducerii şi comercializării pe teritoriul României a unor cantităţi însemnate de droguri de risc - canabis.

Drogurile proveneau din Grecia şi au fost introduse în ţară prin intermediul unei firme de transport internaţional de călători/colete.

Membrii grupării comercializau drogurile către consumatorii din municipiului Bacău şi din judeţul Constanţa, la preţul de 60 lei/gram.

"Poliţiştii au efectuat două percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Bacău şi Constanţa, fiind depistaţi alţi cinci membri ai grupării. De asemenea, au fost găsite aproximativ 500 de grame de cannabis şi 2.055 lei, 200 euro şi 167 dolari", a declarat Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

La propunerea procurorilor D.I.I.C.O.T. instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă a inculpaţilor.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite