Descinderi ale DIICOT în judeţul Bacău. A fost destructurată o reţea de traficanţi de droguri VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acțiune DIICOT, foto: Arhiva Adevărul
Acțiune DIICOT, foto: Arhiva Adevărul

Procurorii  D.I.I.C.O.T. - Serviciul Teritorial Bacău, împreună cu poliţiştii au destructurat un grup infracţional organizat, specializat  în săvârşirea infracţiunilor de trafic internaţional  de droguri de mare risc, infracţiuni de violenţă şi contra  patrimoniului.

"Pe 19 septembrie 2012, patru dintre învinuiţi au fost depistaţi, în  flagrant delict,  în timp ce intenţionau să comercializeze aproximativ 3000 de comprimate tip ECSTASY, conţinând clorofenilpiperazina (CPP), drog de mare risc. Drogurile proveneau din Olanda şi au fost introduse pe teritoriul României în scopul comercializării către consumatorii din municipiul Bacău. Valoarea pe piaţă a drogurilor de mare risc este  de aproximativ  100.000 de Euro", se arată într-un comunicat de presă al DIICOT.

De asemenea, în perioada noiembrie 2011 - august 2012 membrii grupării au comis, pe raza judeţului Neamţ, peste 50 de infracţiuni de  tâlhărie şi furt calificat.  

Prejudiciul cauzat prin activitatea infracţională este estimat la  500.000  de euro.

Au fost efectuate şase percheziţii domiciliare, iar procurorii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a patru inculpaţi. 

Acţiunea a fost efectuată cu sprijinul  I.P.J. Neamţ, Politia Piatra-Neamţ  şi efective ale Brigăzii Mobile de Jandarmi Bacău.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ!

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite