Departamentul de Stat al Statelor Unite va finanța Centrul „American Corner Bacău“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Finanțarea va fi valabilă până la sfârșitul acestui an
Finanțarea va fi valabilă până la sfârșitul acestui an

Până acum americanii au investit în Bacău, în ultimii cinci ani, pentru derularea activităților educative ce au loc la casa Corpului Didactic, peste 150.000 de dolari

Finanțarea făcută de Departamentul de Stat al Statelor Unite, prin Ambasada S.U.A. la București, va fi valabilă până la sfârșitul acestui an iar banii vor fi folosiți pentru organizarea unor activități și programe desfășurate de către Casa Corpului Didactic Bacău, la Centrul „American Corner.

Din aprilie 2006, Centrul „American Corner" a organizat peste 100 de întâlniri, seminarii, conferinţe şi expoziţii cu tematici diferite, la care au participat invitaţi speciali din S.U.A., dar şi un numeros public băcăuan, elevi, studenţi, profesori, politicieni și oameni de cultură. „La multe dintre acestea, C.C.D. Bacău a avut onoarea de a primi în calitate de oaspeți, diplomați, viceconsuli și atașați culturali ai Ambasadei S.U.A. la București, conferențiari americani. Activitățile organizate au avut o ținută și un standard adaptat vârstei, statutului participanților și a grupului țintă", a precizat Gabriel Stan, directorul CCD Bacău.

Până acum Departamentul de Stat al S.U.A., în virtutea parteneriatului dintre C.C.D. Băcău și Ambasada S.U.A. la București, a investit pentru derularea acestor activități, peste 150.000 de dolari.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite