Bacău: Exerciţiu de alarmare şi evacuare publică în oraşul Dărmăneşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Exerciţiu de alarmare şi evacuare publică în oraşul Dărmăneşti
Bacău: Exerciţiu de alarmare şi evacuare publică în oraşul Dărmăneşti

Activitatea are ca scop aplicarea prevederilor Planului de Alarmare al Comitetului Local pentru Situații de Urgență.

Astăzi, în orașul Dărmănești se va efectua un exercițiu de alarmare publică și evacuare cu tema ”Activitatea Comitetului Local pentru Situaţii de Urgenţă (C.L.S.U.) şi a Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă (S.V.S.U.) pentru gestionarea situaţiilor de limitare şi înlăturare a efectelor produse de un cutremur de pământ sau alunecări de teren în zona Club Rafinărie Dărmăneşti”.

Exercițiul urmărește aprofundarea aplicării prevederilor planurilor de alarmare și cum se respectă măsurile acestuia în cazul producerii unor dezastre naturale precum, cutremurul sau alunecările de teren. De asemenea, urmărește antrenarea populației pentru asigurarea propriei protecții”, ne-a informat Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Bacău.

Alături de personalul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Maior Constantin Ene” al judeţului Bacău, la exerciţiu vor participa membrii C.L.S.U. şi ai S.V.S.U., efective ale Inspectoratului Judeţean de Poliţie, personal al Serviciului de Ambulanţă Bacău, precum şi reprezentanţi ai E-ON Gaz şi E-ON Moldova.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite