Bacău: Amendă record pentru un șofer din județul Dâmbovița

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un camionagiu a fost ”taxat” de polițiștii băcăuani cu 27.00 de lei

Angajații de la Serviciul Poliției Rutiere Bacău au amendat astăzi un șofer din județul Dâmbovița cu suma de 27.00 de lei. Acesta a fost oprit în trafic, la ieșirea din comuna Răcăciuni, în sensul de mers spre București, la un control de rutină organizat de polițiștii băcăuani împreună cu reprezentanți ai Secției Autostrăzi din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române (IGPR).

Șoferul ghinionist a fost amendat pentru lipsa diagramei tahograf, lipsa copiei de licență pentru transport și lipsa buletinului de verificare a tahografului.

”A fost cea mai mare amendă pe care am dat-o astăzi. Șoferul conducea regulamentar,  dar când am trecut la verificarea actelor am descoperit foarte multe neregului. Dacă plătește amenda în termen de 48 de ore atunci valoarea ei se va înjumătăți”, ne-a declarat comisarul Dorin Roman, șeful Serviciului Poliției Rutiere Bacău.

La acțiunea de astăzi a polițiștilor băcăuani a luat parte și comisarul șef George Grigore, șeful Secției Autostrăzi din cadrul IGPR.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite