Cursuri de vară pentru copiii cu aptitudini speciale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Copiii cu aptitudini speciale din zona Dărmăneşti se pregătesc, în perioada 13 august – 03 septembrie 2012, la Grădiniţa şi Şcoala de Vară pentru copii înalt abilitaţi.

Acţiunea a fost iniţiată pentru a stimula copiii cu performaţe înalte, de a întocmi programe diferenţiate şi / sau servicii suplimentare, faţă de cele oferite în grădiniţa şi şcoala obişnuită, dar şi cu scopul antrenării tuturor factorilor care aparţin comunităţii locale, în acest proiect educaţional.

image

"Grădiniţa şi şcoala de vară îşi propun respectarea principalelor caracteristici ale personalităţii copiilor, încurajarea şi afirmarea talentelor, prin parcurgerea unui curriculum îmbogăţit, structurat pe domenii, pe niveluri, pe grade de dificultate, dar şi eliminarea sincopelor în educaţia şi instrucţia copiilor pe timpul verii", a declarat prof. Gabriel Stan, directorul Casei Corpului Didactic Bacău.

Activitatăţile se desfăşoară cu suportul unor proiecte tematice care încurajează comunicarea, jocul interactiv, cunoaşterea, autocunoaşterea şi creativitatea la Grădiniţa Nr. 3 Dărmăneşti - Centrul de Documentare şi Informare „Al. I. Cuza”.

image

Iniţiatoare şi coordonatoare a proiectului este educatoarea Maria Antohe.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite