Curse de raliu la Poiana Sărată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Băcăuanii dornici de senzaţii tari sunt invitaţi până duminică la Cupa „Covasna Trophy“ pentru a-i vedea la treabă pe cei mai talentaţi şoferi.

Motoare turate la maximum pe teren accidentat, multă adrenalină şi senazaţii tari la Popasul Poiana Sărată. Băcăuanii care vor să asiste la un spectacol auto de calitate sunt aşteptaţi până duminică la „Covasna Trophy“, cea mai importantă competiţie off-road. Evenimentul se va desfăşura la Poiana Sărată. „50 de echipaje din toată ţara sunt aşteptate la acest spectacol inedit“, a declarat Aurelian Chiscop, organizator.


Concursul va fi împărţit pe trei secţiuni: „Standard“, „Open“ şi „Extrem“. Cel mai aşteptat moment va fi „Trialul“, programat duminică, de la ora 11.00. Cu această ocazie, spectatorii vor vedea o demonstraţie de îndemânare şi tehnică. Competiţia este organizată de Clubul 4x4 Braşov.


Expoziţie de tuning


Membrii clubului au şi alte activităţi în viaţa de zi cu zi. Unii sunt afacerişti, alţii medici sau ingineri. Sunt anumite principii şi reguli pe care le respectăm, astfel ca activităţile şi ieşirile noastre să nu fie periclitate sub nici o formă. Cei care nu le respectă nu sunt primiţi în club“, declară Zoltan Elekes, unul dintre organizatori. În cadrul evenimentului, popasul Poiana Sărată va găzdui şi o expoziţie de produse şi tuning off-road. Importatori renumiţi de vehicule 4X4 îşi vor expune maşinile de teren.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite