Sportivii și-au măsurat puterile la Cupa Moldovei FOTOGALERIE

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A treia ediție a Cupei Moldovei la powerlifting s-a desfășurat la Sala de atletism din Bacău duminică, 4 noiembrie.

Acest sport de forță atrage din ce în ce mai multe fete în sala de antrenament și la competiții. La prima participare la astfel de concursuri,  Paula Neamțu (antrenată de Adrian Nicorescu), Diana Bursuc (antrenată de Mihaela Melinte) și Paula Diaconescu (antrenata de Daniel Zodian) au obținut rezultate notabile.

"Direcția Județeană de Sport și Tineret și CS Bronx au organizat acest concurs de powerlifting când toți se plâng de lipsa fondurilor și, mai mult decât atât, în afară de tradiționalele diplome și trofee, s-au dat și premii în bani. Sportivele ce concurează la powerlifting provin din sporturi precum lupte, judo, ori atletism. Totodată și reciproca este valabilă, pornind de la powerlifting ajung la aceste sporturi. Loredana Metehau este singura care provine dintr-o ramură asemănătoare - halterele și este o sportivă cu reale calități", a declarat Daniel Zodian, organizator al competiției.

image

Pe primele trei locuri la OPEN feminin s-au clasat Emilia Bulai - locul I, Diana Bursuc - locul II, Andra Ghineț - locul III.  La OPEN masculin Adrian Nicorescu - locul I, Ionuț Nămoloșanu - locul II și Bogdan Furnică locul III.

Anul acesta powerliftingul se încheie cu finala pe țară la proba de împins din culcat, competiție ce va avea loc la sfârșitul acestei luni.

"Bronxul se antrenează în prezent în sala lui Vali Ionescu, un bun prieten al clubului, deoarece punctul termic de la Narcisa nu mai este disponibil. De fapt, am fost aruncați în stradă de noua și vechea conducere a SCM-ului, deși noi am renovat acel punct termic, am investit bani acolo", a declarat Daniel Zodian.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite