Bacău: Cum se distrează băcăuanii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Comedie despre două blonde Băcăuanii pot viziona mâine seară, de la ora 18.30, la Cinema Central, filmul „Una-i blondă, alta-i şi mai blondă”, a cărui scenografie este semnată de Erik

Comedie despre două blonde

Băcăuanii pot viziona mâine seară, de la ora 18.30, la Cinema Central, filmul „Una-i blondă, alta-i şi mai blondă”, a cărui scenografie este semnată de Erik Parkinson şi Dean Hamilton. Filmul îl are ca regizor pe Dean Hamilton.  Preţul unui bilet este 10 lei.

Film 3D la Cinema City

Pasionaţii de film sunt aşteptaţi diseară în Arena Mall la Cinema City, la filmul de animaţie 3D „Up-Deasupra tuturor”. Regia peliculei este semnată de americanul Pete Docter. Ora de difuzare a filmului este 21.15, iar un bilet de intrare se ridică la 26 de lei.

Invitație
la „Bacovia“

Băcăuanii sunt aşteptaţi duminică, de la ora 19.00, la Teatrul „Bacovia“, la piesa „Nora”. În rolurile principale vor apărea Ştefan Ionescu, Eliza Noemi Judeu, Ion Goranda, Firuţa Apetrei, Viorel Baltag şi Dana Olariu. Biletul de intrare costă 10 lei.

„Terminator - Salvarea“ rulează la Arena Mall

În această seară, de la ora 19.50, băcăuanii pot urmări la Cinema City filmul „Terminator - Salvarea”, peliculă care îi are în rolurile principale pe Christian Bale şi Bryce Dallas Howard. Christian Bale este John Connor, omul menit să conducă omenirea în războiul contra terminatorilor. Dar viitorul în care s-a obişnuit să creadă Connor este schimbat de apariţia lui Marcus Wright (Sam Worthington). Intrarea la producţia ştiinţifico-fantastică costă 15 lei. 

Vizite la Observatorul Astronomic  „Victor Anestin“

Băcăuanii pasionaţi de astonomie pot merge astăzi la Observatorul Astronomic „Victor Anestin“ din Bacău. Vizitatorii pot admira  timp de o oră mişcările aştrilor, sateliţii planetelor, sistemul solar, constelaţii şi fazele lunii. Taxa de intrare la Planetariu este 1,9 lei de persoană. Programul de vizitare la sfârşit de săptămână este de la 8.00 la 16.00.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite