Criminalitatea și infracțiunea, în scădere în județul Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Față de primul semestru a anului trecut, anul acesta, în prima parte a anului, numărul infracțiunilor sesizate au scăzut de la 9.928 la 9.648. În privința volumului real al criminalității în primul semestru al acestui an s-a înregistrat o medie de 24, 7 infracțiuni constatate, față de media de 28,2 cât a fost în primul semestru din 2010.

Cea mai mare scădere a numărului de infracțiuni sesizate s-a înregistrat în mediul urban unde, față de primul semestru din 2010 când au fost fost 5.125 de infracțiuni, în primul semestru din acest an polițiștii au primit doar 4.904 de sesizări. Și în mediul rural s-au înregistrat scăderi însă cifrele au scăzut în acest caz de la 4.803 la 4.744 de infracțiuni sesizate.

Și în privința criminalității județul bacău a înregistrat ușoare scăderi. Dacă în primul semestru din 2010 au avut loc 10 omoruri și 10 tentative de omor anul acesta, în aceeași perioadă de timp, au avut loc opt omoruri și nouă tentative de omor.

Cel mai bine județul bacău stă la capitolul lovituri cauzatoare de moarte. Dacă în prima parte din 2010 au avut loc două astfel de fapte, anul acesta nu s-a mai înregistrat niciun caz.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite