Counter-Strike cu gloanţe de vopsea pentru strategi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jocul care garantează emoţii şi adrenalină poate fi practicat în cartierul Gherăieşti. Terenul trebuie rezervat cu cel puţin o zi înainte.

O experienţă incitantă, plină de adrenalină şi, nu în ultimul rând, care garantează distracţia maximă. Cam aşa ar putea fi descrisă o partidă de paintball, joc care captează tot mai mulţi tineri. Amatorii de paintball pot să organizeze partide pe terenul aflat în cartierul Gherăieşti, în spatele unei pensiuni turistice.
Algoritmul jocului este următorul: două echipe dotate cu marcatoare (arme) ce propulsează bile de vopsea se împuşcă una pe cealaltă, fie în scopul eliminării, fie pentru îndeplinirea unui anumit obiectiv. Jucătorul care este nimerit de adversar cu o bilă de vopsea este eliminat din joc.


Ziua de naştere, sărbătorită cu împuşcături


La impactul cu jucătorul, bila de vopsea se sparge, lăsând o urmă vizibilă, indicând faptul că jucătorul respectiv a fost eliminat. „Counter-Strike pe bune“ este descrierea pe care o preferă organizatorii pentru acest joc. În urmă cu câteva zile, invitaţi la o partidă de paintball au fost bloggerii băcăuani, care s-au declarat impresionaţi de senzaţiile oferite de joc. „Ceea ce-i îndreaptă către paintball este spiritul de aventură, adrenalina şi disciplina pe care o recomandă acest joc. Mulţi nu ratează nicio ocazie pentru a juca şi chiar îşi serbează zilele de naştere la terenul de paintball“, a declarat Tiberiu Ţîmboi, organizator.


Sport ideal pentru team building


„Nu ştiam că există paintball în Bacău, am jucat o singură dată, în Bucureşti, şi mi-a plăcut. E o distracţie pe care o voi încerca din nou, cât de curând“, a declarat Ionuţ Tudose, student. Terenul de paintball din Bacău are o suprafaţă de 1.600 de metri pătraţi şi este conceput pentru speedball, cu 41 de obstacole gonflabile, de dimensiuni, forme şi culori diferite. Cei care vor să joace trebuie să-şi facă rezervare cu cel puţin o zi înaintea partidei. Se plătesc doar bilele, preţul standard fiind de 30 de bani bila.


Organizatorii oferă periodic reduceri pentru atragerea şi fidelizarea clienţilor. „Tot mai multe firme au apelat la serviciile noastre pentru a organiza activităţi de team building, fie la terenul din Gherăieşti, fie în zona împădurită de la Coada Lacului. Managerii aleg acest joc deoarece ajută la construirea sau consolidarea unei echipe“, a explicat Tiberiu Ţîmboi.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite