Copilul de doi ani adus de mamă la spital a murit ca urmare a unei căzături (UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Polițiștii susțin că nu au niciun motiv să rețină femeia. Ipoteza unui omor cauzat de o lecție de corecție aplicată copilului de 2 ani din Bacău a fost spulberată de rezultatele necropsiei efectuate astăzi.Mai citițiUn copil a murit la Spitalul de Pediatrie din cauze necunoscute

Mai citeşte şi:

Braşov: Izolarea blocurilor a mai făcut o victimă

Medicul legist a stabilit că decesul micuțului Manuel nu are nicio legătură cu o eventuală bătaie. "Moartea a survenit ca urmare a unei hemoragii meningo-cerebrale și a unui traumatism cranio cerebral cauzate de un accident prin cădere", ne-a declarat subcomisarul Marian Corciu, ofițerul care s-a ocupat de caz. În aceste condiții, mama copilului, Angela Duma Jujcăischi (33 de ani), nu poate fi acuzată de nicio infracțiune.

"S-a stabilit că femeia era la serviciu când s-a întâmplat nenorocirea. Copilul nu era singur, ci fusese lăsat în grija unui frate mai mare de 13 ani. Imediat ce a aflat de accident Angela Jujcăischi și-a luat băiețelul și l-a adus la spital", ne spune ofițerul Corciu. Și procurorul judiciarist susține că nu are niciun motiv pentru a acuza mama.

"Vom avea o discuție cu ea. Dar a fost vorba de un accident", explică și Vasile Iancu, procuror la Parchetul de pe lângă Tribunal Bacău.

Deși inițial s-a spus că Angela Jujcăischi a fost acuzată că și-a adus băiețelul rănit la spital, după care a fugit, se pare că a fost vorba de o neînțelegere. "Pe mine m-a sunat ieri dimineață (miercuri n.a.) să mă roage să o ajut cu bani. Mi-a spus că băiețelul a avut un accident și că se află la spital. Mi-a mai spus că a stat și ea la spital până când copilul a ieșit din operație, dar că n-a reușit să-l vadă. După o oră am primit iarăși un telefon de la ea și mi-a spus că băiețelul a murit", povestește Mariana Grădinaru, secretara școlii unde mama lui Manuel lucra ca îngrijitoare.

Tot secretara susține că Angela Jujcăischi era o mamă model și că tot timpul nu vorbea decât despre cei trei copii ai săi, pe care-i iubește ca pe ochii din cap.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite