Copil de patru ani plimbat cu ambulanța după ce a băut un pahar de vin

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Medicii băcăuani susțin că viața micuțului este în afara oricărui pericol și că nici o secundă copilul nu a fost în comă alcoolică.

Armando Viscol Vasile S. (4 ani) din satul Brad, comuna Negri a fost adus aseară la Unitatea de Primire Urgență a Spitalului de Pediatrie din Bacău în stare confuză după ce a băut un pahar de vin. Medicii susțin că astfel de cazuri nu reprezintă o noutate pentru ei, deoarece frecvent se întâlnesc cu astfel de situații mai ales din mediul rural.

Copilul avea puls normal, răspundea la stimuli și avea funcțiile vitale bune. Era în afara oricărui pericol. Nu a băut mai mult de un pahar de vin, probabil uitat de bunici pe masă", a declarat dr. Sorin Enescu, directorul Ambulanței din Bacău.

L-au ținut la spital doar ca să-i facă o baie

 Medicii Spitalului de Pediatrie din Bacău nu considera acesta un caz ieșit din comun. Au vrut să-l externeze chiar azi, însă au decis să îl mai țină o zi în spital ca să-l spele. „A vomat în drum spre spilal și când a ajuns la noi nu mai avea mai nimic", a afirmat dr. Aurelia Țaga, directorul Spitalului de Copii.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite