Copil de şase ani, rănit grav de un şofer care a fugit cu maşina după ce a fost ameninţat cu parul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Piteşti: Copil-foto arhivă
Piteşti: Copil-foto arhivă

Un copil în vârstă de şase ani, din localitatea băcăuană Burdusaci, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost lovit de o maşină al cărei şofer a fugit de la locul accidentului în urma ameninţărilor cu un par ale tatălui băieţelului care se afla la băut la o crâşmă din sat.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, accidentul a avut loc pe drumul judeţean DJ 241 după ce copilul de şase ani a traversat strada printr-un loc nepermis, fără a fi supravegheat de către părinţi, care se aflau la un bar din apropierea locului în care fiul lor a fost lovit de maşină.

Imediat după producerea accidentului, tânărul de 20 de ani aflat la volan a coborât din maşină să-i acorde primul ajutor băieţelului, moment în care tatăl copilului a încercat să-l lovească cu un par, transmite Mediafax.

"Conducătorul auto a plecat de la locul accidentului, unde a revenit în timpul anchetei declanşate de poliţişti. Tânărul de 20 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind unul negativ. În ceea ce-l priveşte pe minor, acesta a fost transportat la Spitalul Podu Turcului pentru acordarea de îngrijiri medicale", a declarat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

Poliţiştii băcăuani au întocmit pe numele şoferului dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite