Copil de 11 ani, cercetat pentru ucidere din culpă în urma morţii unei femei într-un accident

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Un copil de 11 ani este cercetat pentru ucidere din culpă în urma morții unei femei într-un accident
Un copil de 11 ani este cercetat pentru ucidere din culpă în urma morții unei femei într-un accident

Un copil în vârstă de 11 ani este cercetat de poliţişti pentru ucidere din culpă, după ce o femeie de 63 de ani, din comuna băcăuană Răcăciuni, a murit în urma unui accident după ce a căzut dintr-o căruţă condusă imprudent de către băiat, informează Mediafax.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Bacău, accidentul a avut loc pe un drum comunal din localitatea Răcăciuni în momentul în care băieţelul de 11 ani a pierdut controlul asupra căruţei pe care o conducea şi a intrat cu roata din dreapta-faţă într-un cap de pod.
În urma impactului, femeia care se afla în atelaj s-a dezechilibrat şi a căzut pe carosabil, suferind numeroase traumatisme.

„În urma evenimentului, victima fost preluată şi transportată cu ambulanţa la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău pentru acordarea de îngrijiri medicale. În scurt timp de la internare, femeia de 63 de ani a decedat din cauza traumatismelor suferite", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Narcisa Butnaru.

În urma accidentului, poliţiştii băcăuani au întocmit dosar penal pe numele copilului de 11 ani pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite