Copiii străzii vor sta într-un nou centru de zi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

15 copii ai străzii vor putea beneficia, de la 1 iunie, de serviciile Centrul „Morcoveaţă“. Spaţiul, situat pe strada Henri Coandă, va fi deschis de  Direcţia de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Bacău şi va oferi adăpost pe timp de zi şi noapte tinerilor care locuiesc pe străzi.

„Centrul are o capacitate de 15 locuri. Vrem să oferim un sprijin real adolescenţilor şi copiilor abandonaţi care nu mai au un acoperiş deasupra capului“, a declarat Alina Iftode, purtător de cuvânt la Direcţia de Protecţia Copilului.


Spectacol pentru copii


La Teatrul de Vară, va mai fi organizat pe 1 iunie şi concertul de Caritate „Citeşte printre rânduri, căci Speranţa este scrisă cu litere mari“. „Invitatul special al spectacolului este Franco Midiri, câştigător al Festivalului San Remo 2009 din Italia. Donaţiile făcute, fie că este vorba de jucării, produse sau ajutoare băneşti, vor ajunge la copiii ocrotiţi de Centrul Rezidenţial «Ghiocelul»“, a mai spus Alina Iftode.


Pe aceeaşi scenă vor urca şi o parte dintre elevii Liceului de Artă „George Apostu“, dar şi cei mai talentaţi dintre micuţii centrelor aflate în grija Direcţiei pentru Protecţia Copilului. „Va fi un spectacol pe cinste. Vrem să oferim un cadou deosebit celor mici de ziua lor. Sperăm ca şi băcăuanii să fie receptivi la apelul nostru“, a firmat reprezentantul Direcţiei de Protecţia Copilului.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite