Bacău: Copiii au venit în parc la Festivalul Arlekin (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zeci de copiii au venit în această dimineață în Parcul Cancicov pentru a lua parte la Festivalul Arlekin. Petrecerea s-a desfășurat sub genericul "De nota 10 plus".

Ansamblul ”Ciobănasul” a fost primul care a cântat și a dansat pe scenă în această dimineață. Spectacolul va continua până deseară cu scenete oferite de trupa de teatru "Dino", adolescenții de la Clubul "Hiperion" și tinerii de la Școala Steluțelor.

image

Din parc nu lipsesc nici clovnii și nici prințesele și vrăjitoarele, care îi chemă pe cei mici la joacă. Mai mult, cei care își doresc să arate întocmai ca și personajele preferate din desenele animate pot cere facepainting.

Distracția se va încheia mâine seară. Programul artistic se va desfășura și duminică în aceeași locație și va aduce în fața celor mici pe Magicianul Augustin, fanfara Liceului de Artă și elevii de la Clubul "Neghiniță".

image

Nu vor lipsi nici întrecerile sportive. Duminică se va organiza atât un concurs de skate în parc cât și un cross în centrul orașului de la ora 12.00. Toate manifestările sunt dedicate Zilei Internaționale a Copilului.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite