Bacău: Conflict „soluţionat” cu un topor în capul soţiei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Conflict „soluţionat” cu un topor în capul soţiei
Bacău: Conflict „soluţionat” cu un topor în capul soţiei

Un bărbat de 59 de ani din comuna Răchitoasa a fost reţinut ieri pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat, după ce şi-a lovit soţia cu un topor în cap.   

Poliţiştii băcăuani au început o anchetă în cazul unui conflict familial ale cărui consecinţe ar putea fi tragice. Conflictul a avut loc în urmă cu câteva zile, însă poliţiştii au primit abia ieri plângerea penală.

În timp ce Maria U., de 54 de ani, se afla în satul Fundătura Răchitoasa, la recoltat struguri, pe fondul unor neînţelegeri familiale, a fost lovită de soțul ei Vasile U. cu o secure în zona capului. Victima a fost transportată la Spitalul Judeţean Bacău, unde a fost  diagnosticată cu traumatism cranio cerebral cu înfundare, zona frontală stânga şi supusă unei intervenţii chirurgicale”, a precizat subinspectorul Narcisa Butnaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bacău.

În urma examinării victimei medicii au concluzionat că aceasta prezintă diagnosticul:,,plagă cranio- cerebrală regiunea fronto-parietală stângă” şi că leziunea îi pune viața în primejdie”. Soţul femeii a recunoscut comiterea faptei. „În urma continuării cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Bacău a dispus reţinerea acestuia pentru o perioadă de 24 de ore,  pentru comiterea infracţiunii de tentativă de omor calificat, urmând a fi prezentat Tribunalului Bacău cu propunere de arestare preventivă”, a mai precizat reprezentanta Poliţiei băcăuane.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite