Concert pentru copiii cu probleme de vedere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spectacolul va avea loc la Filarmonica „Mihail Jora“
Spectacolul va avea loc la Filarmonica „Mihail Jora“

Băcăuanii au ocazia să participe astăzi la un concert simfonic, dar şi să contribuie la un proiect caritabil, de care vor beneficia copii preşcolari cu afecţiuni oftalmologice. În această seară, de la ora 18.30, la Sala Ateneu a Filarmonicii „Mihail Jora“ va avea loc concertul de caritate „Magia Operei“, organizat de Club Lions Moldova Bacău.

Sub bagheta dirijorului Ovidiu Bălan, soprana Debora Beronesi şi flautistul Dorel Baicu vor încânta spectatorii cu fragmente memorabile de operă. Din program nu vor lipsi „Nabucco“ şi „Traviata“ de Giuseppe Verdi, „Bărbierul din Sevilla“ de Gioachino Rossini, „Tosca“ de Giacomo Puccini şi „Carmen“ de Georges Bizet.


La intrarea în sala de spectacol se va găsi o urnă în care toţi cei care doresc pot să ofere sume de bani, acestea urmând a fi utilizate în campania „Vedere clară, ochi sănătoşi“, lansată de Lions Club International. Prin această acţiune se urmăreşte depistarea la timp a unor afecţiuni oculare la copiii de vârstă preşcolară, afecţiuni tratabile numai la această vârstă.


„«Magia Operei» este doar unul dintre miile de proiecte susţinute de către Lions Club pentru categoriile defavorizate, ce ar putea descrie partea cea mai importantă a organizaţiei noastre, şi anume, spiritul umanist, caritabil“, a declarat Sorin Braşoveanu, preşedintele Lions Club Moldova Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite