Bacău: Concedii mai ieftine cu familia pe litoral

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazarea pentru copiii sub 12 ani este gratuită la unele hoteluri

Programul „Copii, aduceţi părinţii la mare” permite familiilor să cumpere un bilet de patru persoane la preţ redus.

În această vară, băcăuanii pot merge la mare alături de copii fără a plăti niciun ban pentru cazarea lor.
Sejururile de acest tip se vând prin toate agenţiile de turism din oraş şi fac parte din programul iniţiat de Agenţia Naţională de Turism (ANAT). „Părinţii îşi pot aduce doi copii până în 12 ani la mare fără a plăti niciun leu pentru biletul lor. Camerele puse la dispoziţia lor sunt duble”, ne-a explixat Dumitru Nănescu, agent de turism. Mai mult, cei mici pot beneficia gratuit de şezlonguri la piscina complexului unde se cazează.


Oferta a fost bine primită de băcăuani, care şi-au şi făcut rezervări. „Se ştie că preţurile pe litoral sunt destul de piperate. Din acest motiv, chiar am profitat de acest program şi acum două zile mi-am făcut rezervare în Neptun la un hotel de trei stele cu familia”, ne-a spus Mihaela Boghiu, contabilă.

50% reducere pentru serviciile de masă

Familiile care vor solicita un bilet la mare prin programul agenţiilor de turism valabil pentru acest sezon estival beneficiază de facilităţi şi în ceea ce priveşte masa pentru copii.
Părinţii vor plăti doar 50% din valoarea unei mese pentru adulţi pentru fiecare micuţ. De asemenea, solicitarea unui pat suplimentar în cameră va costa cu jumătate mai puţin din valoarea unui loc de cazare.

În ce staţiuni se oferă gratuitatea

Programul le permite băcăuanilor să achiziţioneze bilete la toate hotelurile din staţiunile Neptun, Eforie Nord, Eforie Sud, Venus şi Saturn. Ei pot solicita sejururi de şapte zile în orice perioadă până în luna septembrie.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite