Concedieri în masă la Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

156 de băcăuani vor rămâne pe drumuri după o analiză atentă a standardelor de cost impuse instituției. Măsura a fost luată după ce, la începutul anului Centrul "Petricica" din Comănești s-a închis, iar pe lista de așteptare se mai află Centrele"Alexandra" din Onești și "Ghiocelul" din Bacău. În locul acestora se vor deschide case de tip familial.

Vești proaste pentru o parte dintre angajații Direcței Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) din Bacău. În numai puțin de două săptămâni, 156 de angajați își vor pierde slujba, după ce conducerea instituției a făcut o analiză atentă a standardelor de cost impuse pentru fiecare beneficiar.

"Avem deja 137 de posturi vacante. Nu am mai făcut angajări de la 1 ianuarie 2009. Acum trebuie să mai renunțăm la serviciile a 156 de angajați. Ei vor fi disponibilizați de la 31 mai", ne-a explicat Sorin Brașoveanu, directorul DGASPC Bacău.

Măsura a fost impusă după ce, la începutul anului Centrul "Petricica" din Comănești și-a închis porțile, iar în următoarele luni același lucru se va întâmpla și cu Centrele "Alexandra" din Onești și "Ghiocelul" din Bacău.

CITIȚI MAI MULTE ÎN ”ADEVĂRUL DE SEARĂ” DE ASTĂZI

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite