Comisarul Șef al Gărzii Financiare, despre omul de afaceri găsit mort în propria casă : „Damian nu avea bani de dat, avea bani de luat!“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Romeo Frățilă, comisar șef al Gărzii Financiare din Bacău, afirmă că omul de afaceri Valeriu Damian nu avea probleme cu legea. Ba mai mult, la controalele efectuate de comisarii instituției, firma „Helios" nu a ieșit cu probleme.

Romeo Frățilă, comisar șef al Gărzii Financiare din Bacău, afirmă că omul de afaceri Valeriu Damian nu avea probleme cu legea. „La verificările făcute de noi a reieșit că nu avea evaziuni fiscale. Poate vreo câteva contravenții uzuale, specifice oricărei societăți comerciale", a declarat Romeo Frățilă.

image

Urma să deschidă o spălătorie auto

 Marcelin Șolot, primarul comunei Mărgineni, unde Damian avea una din importantele sale stații peco afirmă că Damian nu avea niciun impozit restant la Prmărie.

Ba chiar noi alimentăm mașinile Primăriei cu carburant de la Helios. Știu că în săptămânile următoare intenționa să-și deschidă și o spălătorie auto. Totul era finalizat. Trebuia doar să-și angajeze personal", a afirmat primarul Șolot. O altă benzinărie a lui Damian se află pe strada Constanței, vizavi de Cimitirul Militar. Sediul firmei sale este pe strada Milcov, lângă „Bazarul de Ruși".

Citeşte şi:

Omul de afaceri Valeriu Damian, patronul unor benzinării din Bacău, a fost găsit mort. Jaful este prima variantă luată în calcul (UPDATE)

Medic legist: „Omul de afaceri a fost omorât“

Valeriu Damian a făcut închisoare pentru mită record în dosarul Rafo

Socrul unui cunoscut chirurg estetician din Iaşi a fost ucis la Bacău

Ce afaceri avea Valeriu Damian omul de afaceri ucis în mod bizar în propria casă

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite