Bacău: Coafura de petrecere arde la buzunar

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Coafura de petrecere arde la buzunar
Bacău: Coafura de petrecere arde la buzunar

Pentru a avea un look cât mai frumos, tinerele scot din buzunar până la 200 de lei

Hair-stiliştii nu duc lipsă de cliente, mai ales în a doua jumătate a săptămânii, când doamnele se pregătesc pentru diverse evenimente.

Pentru a arăta cât mai bine la petreceri sau nunţi, tot mai multe băcăuance iau cu asalt la sfârşit de săptămână saloanele de înfrumuseţare. Chiar dacă recesiunea economică le-a diminuat veniturile, tinerele găsesc o modalitate să fie cât mai atrăgătoare. Indiferent de vârstă, majoritatea băcăuancelor investesc sute de lei pentru a arăta perfect pentru o singură seară de petrecere.

„Deşi e criză, femeile nu au renunţat la obiceiul de-a se aranja atunci când trebuie să meargă la un eveniment deosebit. Faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, clientela a scăzut cu doar 10%. Majoritatea nu se uită la buzunar atunci când vine vorba de frumuseţe şi investesc chiar şi 300 de lei doar pentru un coafat“, ne-a spus Cristina Paic, managerul unui salon de înfrumuseţare de pe strada Războieni. Stiliştii spun că, în această perioadă a anului, doamnele aleg coafuri sofisticate care necesită timp şi răbdare din partea frizerului. 

Se poartă buclele mari

„Vreau să mă tund şi să mă coafez pentru că merg în seara asta la un cocktail. Nu mă uit la bani când vine vorba de aspectul meu“, a explicat Alina Sandu, una dintre doamnele care au venit în această dimineaţă la un salon de coafură din oraş. Coafezele spun că în tendinţele acestei toamne sunt culorile cât mai naturale: marourile, nuanţele de blond şi cele ciocolatii. De asemenea, miresele şi tinerele domnişoare preferă buclele mari, lejere. „Majoritatea tinerelor mirese pe care le aranjăm aici preferă buclele lejere şi cât mai mari. Ele solicită de obicei coafuri unice pentru ca nicio altă doamnă să nu aibă aceeaşi frizură ca ele“, a mai menţionat Cristina Paic.

Reprezentanţii saloanelor mai spun că în ciuda faptului că se caută tunsorile inovative, asimetrice şi cât mai haioase, când vine vorba de petreceri, doamnele solicită cel mai adesea cocuri, cât mai ridicate şi sofisticate. „Femeile care obişnuiesc să vină la noi solicită să le aranjăm părul în coc francez sau coc-creastă pentru a se simţi mai elegante“, a spus Ileana Creţu, coafeză.

„Mercurialul“ saloanelor de coafură

- Tuns - 25 de lei;
- Spălat - 8 lei;
- Tratament păr - 110 lei;
- Coafat - între 40 şi 200 de lei;
- Vopsit - între 100 şi 165 de lei;
- Schimbat culoare - 230 de lei;
- Extensii păr - 950 de lei.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite