Bacau: Circul „Bellucci“ face senzaţie printre copii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Organizatorii au adus pentru băcăuanii de toate vârstele acrobaţi, jongleri, porcuşori spinoşi, pelicani, pinguini şi chiar crocodili şi rechini.

Circul Italian „Bellucci“ a sosit pentru prima dată în Bacău. Amplasat pe platforma de la Sala Sporturilor, cortul ascunde circari care au adus pentru amatorii de distracţie jongleri, acrobaţi, echilibrişti, dar şi porcuşori spinoşi şi pelicani. Cei care au văzut deja spectacolul au rămas impresionaţi. „Nu am mai văzut până acum porcuşori spinoşi şi nici pelicani. Am rămas uimit când au intrat pe scenă“, a spus încântat Valeriu Toma, un băieţel de 10 ani. Publicul a rămas impresionat de pinguini, dar şi de crocodili.


Curiozităţi pentru amatorii de inedit


„Circarii vor ca spectacolul să aibă şi o parte educativă. Copiii învaţă cum arată unele vieţuitoare şi pot afla mai multe despre mediul în care trăiesc şi cum se hrănesc. Jocul cu pinguinii i-a plăcut nespus de mult fiicei mele“, a afirmat Iulia Anton, de 30 de ani. Spectacolul prezintă, pe lângă animale acvatice, şi un contorsionist. Acesta are capacitatea de a intra într-o cutie cu latura de doar 50 de centimetri.


Show-ul este structurat în două părţi. „În prima parte, intră joglerii şi acrobaţii şi, abia în a doua parte pot fi văzute animalele acvatice, precum crocodilii, rechinii şi hipopotamul pigmeu“, a explicat Cristina Aparaschivei, reprezentant al Circului „Bellucci“. Cei care vor să participe la spectacol mai au timp până pe 13 iunie, iar pe scenă pot fi văzuţi zilnic, în două spectacole, de la 17.00 şi de la 19.15.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite