Cinema pentru toate simţurile la mall

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Spectatorii vor avea parte la proiecţiile 3D şi de efecte suplimentare. Scaunele se vor mişca în concordanţă cu sunetele proiecţiilor, dar vor fi şi efecte de simulare a vântului şi a mirosului.

Băcăuanii vor avea de pe 5 iunie de un nou cinematograf. Pasionaţii de film care erau obişnuiţi să vadă filme în manieră clasică sau în format 3D vor avea parte de  noi experienţe în sala care va fi inaugurată la începutul lunii viitoare, la etajul doi, în Arena Mall.

„Noul cinema 7D este singurul de acest gen din judeţ. Spaţiul are rolul de a transforma spectatorul în participant direct la acţiunea filmului, prin faptul că pelicula se difuzează 3D, iar scaunele din sală se mişcă în concordanţă cu sunetele imaginii proiectate. Spectatorul poate fi înghiontit sau poate fi gâdilit la picioare“, a explicat Andrei Dina, proprietarul cinematografului. Acesta a mai spus că spectatorii vor putea simţi vântul sau anumite mirosuri în funcţie de genul filmului. „Cei care vor veni la filme vor putea simţi cum şoareci sau şerpi le vor trece printre picioare, iar alţii cum o mână se sprijină pe statele lor“, a precizat Dina.

Spaţiul 7D va avea o capacitate de 12 locuri
Sala, cu 12 locuri, va avea un ecran cu o lungime de 3,6 metri şi o lăţime de 2,2 metri. „Valoarea investiţiei se ridică la aproximativ 180.000 de euro. Încăperea este relativ mică, iar cei din sală nu vor fi mai departe de trei metri de ecran. Persoanele aflate în afara cinematografului pot urmări în direct reacţiile celor din sală pe o plasmă“, a explicat proprietarul cinematografului 7D. Acesta a mai spus că vor fi proiectate în sala de la mall comedii, filme de aventură, dar şi simulări de montaigne russe. Băcăuanii sunt foarte curioşi să trăiască noile senzaţii 7D.


„Abia aştept să merg la film. Nu prea mă încântă faptul că toată lumea va vedea reacţiile mele pe ecranul unui televizor, dar sunt curioasă şi voi merge cu siguranţă la un film de acest gen. Păcat însă că sala este atât de mică“, a spus Ramona Ioniță, o adolescentă de 17 ani.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite