Bacău: Cinci răniţi într-un accident rutier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Cinci răniţi într-un accident rutier
Bacău: Cinci răniţi într-un accident rutier

Cinci persoane au fost rănite, sâmbătă, într-un accident de circulaţie petrecut în comuna Hemeiuşi, pe drumul între Bacău şi Piatra Neamţ.

Sâmbătă, în jurul orei 12, şoferul unui Opel Astra a încercat să traverseze drumul naţional 15, care străbate comuna Hemeiuşi. Potrivit martorilor, tânărul nu s-a asigurat cu atenţie şi nu a acordat prioritate unui BMW. Acesta a lovit în plin Opelul, care a ricoşat într-o staţie de microbuz şi a ajuns în gardul unei gospodării.

O femeie de 60 de ani a fost lovită în plin, iar alte 4-5 persoane au scăpat ca prin minune de maşina scăpată de sub control. Femeia a ajuns în stare gravă la spitalul din Bacău. Alte patru persoane ce au suferit răni uşoare au fost transportate cu o ambulanţă la spital.

Tânărul care a provocat accidentul a fost câteva minute în stare de şoc şi a avut nevoie de ajutorul medicilor de la Serviciul de Ambulanţă. Poliţiştii băcăuani au început cercetările şi urmează să stabilească împrejurările în care s-a produs accidentul şi măsurile care vor fi aplicate celor vinovaţi.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite