Centrul de Cultură ”George Apostu”, în administrarea Consiliului Județean

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Timp de 20 de ani fosta casă de protocol al familiei Ceaușescu a fost sub umbrela Ministerului Culturii. Reprezentanții Consiliului Județean sunt de părere că decizia votată riscă să dea peste cap bugetul județului.

Fosta casă de protocol a soților Ceaușescu, azi, Centrul de Cultură "George Apostu" din Bacău a trecut în custodia Consiliului Județean printr-o decizie a consilierilor într-o ședință care a avut loc la începutul acestei săptămâni.

Geo Popa, directorul instituției, afirmă că de fapt, decizia consilierilor județeni este doar un prim pas în preluarea patrimoniului și că urmează ca mai multe probleme de ordin juridic să fie rezolvate de acum încolo.

"Trendul este ca toate centrele de cultură să fie preluate de Consiliile Județene. Practic noi derulăm proiecte care se adresează întregului județ", a  afirmat directorul Popa. "Nu știu dacă este bine sau nu pentru Centru Apostu.

În acest moment al "tranzacției" nu vreau să fac vreun comentariu. Ministerul și Consiliul Județean sunt cele două părți care trebuie să se înțeleagă", mai adăugat el.

CITIȚI MAI MULTE AMĂNUNTE ÎN EDIȚIA DE BACĂU A ADEVARULUI DE SEARĂ

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite