Cele mai cumplite accidente rutiere de anul acesta. Vinovații au rămas în libertate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Carnagiul de la Piața Sud a trimis șapte oameni în spital
Carnagiul de la Piața Sud a trimis șapte oameni în spital

Cu toate că oameni nevinovați au ajuns la spital, ba chiar unul și-a pierdut viața șoferii vinovați de producerea tragediilor sunt în continuare în libertate. Polițiștii afirmă că deocamdată „dosarele sunt în lucru".

Cel mai cumplit accident care a avut loc în Bacău a fost cel de la sfârșitul săptămânii trecute de la Piața Sud, când o mașină a „zburat" pe trotuar.  Zece oameni au ajuns la spital, dintre aceștia opt au fost trmiși la analize de specialitate, iar trei dintre ei au rămas internați. Printre aceștia se numără și unul dintre preoții bisericii Sfântul Nicolae din Bacău și o femeie însărcinată. Cei mai mulți au suferit traumatisme cranio-cerebrale și fracturi ale membrelor. O femeie de 80 de ani se zbate și acum între viață și moarte la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență din Bacău.

Benoni Balan, 63 de ani, din Bacău, pieton, povestește cum a avut loc nenorocirea. "Eram cu spatele și deodată am auzit cum țipă lumea. n-am apucat să întorc fața că am fost pus la pământ și am simțit o durere mare în picior. Peste mine era un preot și sub mine era altă persoană. Când m-am uitat mai bine am văzut o mașănă izbită de un copac, sânge și o grămadă de oameni în jurul meu. Dacă nu era copacul ucidea vreo doi", a povestit bărbatul.

Pieton, decapitat

Un alt accident cumplit a avut loc la sfârșitul lunii aprilie, pe drumul european 85, în afara localității Sascut. Șoferul a pierdut controlul volanului și s-a răsturnat pe carosabil. În urma impactului violent un tânăr de 23 de ani a fost practic decapitat. Se pare că șoferul venise din străinătate să petreacă sărbătorile de Paște în familie și ieșise în trafic să testeze mașina.

Primar, fugar de la locul accidentului

Pe 3 octombrie, Gheorghe Balan , primarul din localitatea Berzunti , judetul Bacau , a provocat un accident rutier dupa care a fugit de la locul faptei. Primarul , conducea tractorul primariei pe strada din comună și a intrat în coliziune cu o furgonetă care venea pe contrasens. Nervos , primarul s-a dat jos și a sărit la bataie la șoferul furgonetei.

Întrucât se aflau câțiva localnici în zonă , acesta a renuntat la scandal , s-a suit în tractor și a părăsit locul accidentului. Şoferul furgonetei a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău şi internat la Secţia Chirurgie. Medicii afirmă că viaţa sa este în afara oricărui pericol. „Ieri nu-mi simţeam picioarele. Azi am început să le mai mişc, dar sunt amorţite. Ba mai mult, de la sperietură am probleme cu inima. Medicii au decis că trebuie câteva zile internat" a spus omul de pe patul de spital.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite