Ceața a blocat Aeroportul din Bacău

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cursele spre Timișoara și Milano nu au mai decolat. Foto: Arhiva
Cursele spre Timișoara și Milano nu au mai decolat. Foto: Arhiva

Două aeronave care trebuiau să decoleze în această dimineață spre Timișoara și Milano sunt încă la sol. Un alt avion, care venea de la Dublin a fost redirecționat în această dimineață pe Aeroportul Băneasa din București.

Ceața a dat peste cap zborurile pe Aeroportul Internațional din Bacău. În această dimineață, cursa Dublin-Bacău, cu 151 de pasageri, care trebuia să aterizeze la ora 6, a fost redirecționată spre București. „Din cauza condițiilor foarte proaste de vizibilitate, cursa de la Dublin a aterizat la Băneasa. Pasagerii nu au plecat spre Bacău încă, ei așteaptă decizia companiei Blue Air", a spus Lucian Sion, directorul tehnic al Aeroportului Bacău.

Sute de pasageri, captivi pe Aeroportul Bacău (GALERIE FOTO)

Cursele spre Milano și Timișoara, blocate la sol

Încă 150 de pasageri așteaptă acum la Aeroport decolarea avioanelor spre Milano și Timișoara. Aeronavele aparțin Blue Air și Carpatair „Avem două curse care nu au mai decolat, cu 130 de pasageri la cursa de Milano, și 20 la Timișoara. Așteptăm să se îmbunătățească vremea. Nu putem face nimic. Suntem legați de mâini și de picioare", a mai spus Lucian Sion.

Charter Bacău -Antalya, din vara lui 2012

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite