Ce fac băcăuanii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târg de Paşte
Târg de Paşte

Pentru că ne mai despart doar două săptămâni de Sărbătorile Pascale comercianţii din toată ţara s-au adunat în Bacău pentru a-şi prezenta ofertele.

La Central Plaza s-a deschis, de miercuri, Târgul de Paşte, eveniment organizat cu sprijinul Camerei de Comerţ şi Industrie Bacău. Până duminică, băcăuanii îşi pot cumpăra, între orele 10.00 şi 19.00, produse vestimentare şi alimente.

„Ne-am gândit că e o ocazie excelentă pentru aprovizionarea de Paşte. Băcăuanii pot cumpăra de la confecţii până la produse alimentare, la preţuri de producător“, ne-a declarat Mihai Tulbure, organizator. Dacă cei mici îşi pot cumpăra un set nou de haine şi încălţăminte, dar şi produse de marochinărie, bărbaţii îşi pot lua costume ieftine. Viitoarele mămici pot lua sarafane sau rochii specifice femeilor gravide.

De asemenea, nu lipsesc nici produsele de artizanat şi nici cozonacii apetisanţi sau ouăle vopsite, precum nici băuturile fine pentru masa de Paşte. „Târgul de Paşte a devenit o tradiţie în oraşul nostru. Agenţii economici abia aşteaptă să vină în Bacău deoarece la noi au vânzare bună. Pentru a veni în sprijinul celor care doresc o garderobă nouă de Paşte sunt deschise şi Confintexpo şi Kid’s Expo“, a spus Mihai Tulbure. Intrarea pentru vizitarea târgului este liberă.

Spectacol
Seară cu iz baroc la Teatrul „Bacovia“   
Luni, de la ora 18.00, pe scena Teatrului Bacovia, actorii companiei franceze de teatru „Aigle de sable“ vor juca în piesa „Mă folosesc de animale pentru a-i educa pe oameni“, adaptare după fabulele semnate de La Fontaine. Piesa aduce în faţa spectatorilor ineditul unei creaţii baroce. Băcăuanii care vor să vadă piesa trebuie să ştie că ea se va juca în limba franceză. Preţul unui bilet este 15 lei.

Lectură
„Învingătorul este întotdeauna singur“  
Una dintre cele mai bine vândute cărţi în librăriile din toată lumea a ajuns în sfârşit şi pe rafturile magazinelor din Bacău. „Învingătorul este întotdeauna singur“, de Paulo Coelho se vinde cu 39,9 lei. Volumul surprinde 24 de ore din viaţa unei celebrităţi. Cartea este o parabolă a superficialităţii, lăcomiei şi cultului celebrităţii, un crud portret al lumii de azi. „Când m-am hotărât să fac o descriere fotografică a epocii în care trăim, am scris acest roman“, spune Paulo Coelho. „Învingătorul este întotdeauna singur“ este o meditaţie asupra laturii întunecate a succesului şi asupra destinului visurilor inocente.

Astăzi
Hustler Night în Club Kremlin
Băcăuanii care vor să-şi petreacă timpul liber într-un mod cât mai inedit sunt invitaţi diseară la o petrecere pe cinste. Club Kremlin organizează, de la ora 22.00, Hustler Night. Show-ul le va oferi tinerilor prilejul de a se distra în compania animatorilor, care vor purta costume extravagante. Cei care doresc să aibă propriul lor costum, pot achiziţiona articole la preţuri promoţionale. Accesul persoanelor sub 18 ani este interzis. Studenţii şi doamnele vor plăti 10 lei intrarea, iar domnii 20 de lei.

Spectacol
Compania Daya, la Bacău  
Pasionaţii de teatru sunt invitaţi să-şi procure bilete pentru piesa „Mă mut la mama“, care se va juca pe 29 martie la Teatrul „Bacovia“. Spectacolul va fi pus în scenă de către Compania de Teatru Daya, iar un bilet costă 10 lei.

Astăzi
Premieră 3D la Cinema City  
„Cum să-ţi dresezi dragonul“, cea mai nouă peliculă 3D, va rula de astăzi în premieră la Cinema City din Bacău. Filmul animat poate fi vizionat la orele 19.45 şi 21.50. Preţul unui bilet este 17 lei.

Duminică
Sculptură la Muzeul de Istorie  
Persoanele care iubesc sculptura sunt invitate în weekend la Complexul „Iulian Antonescu“ pentru a admira expoziţia realizată de către Octavian Mareş. Preţul unui bilet de intrare este 4 lei pentru adulţi.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite