Ce fac băcăuanii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Târgul de Nunţi s-a deschis la Central Plaza
Târgul de Nunţi s-a deschis la Central Plaza

Peste 80 de firme din toate colţurile ţării îşi expun de astăzi ofertele la Central Plaza din Bacău la o nouă ediţie a Târgului de Nunţi.

„Luxul şi rafinamentul sunt la ele acasă. Au venit agenţi economici din toată ţara, care au adus ultimele noutăţi în materie de nunţi. Sunt şi bijutieri care oferă inele de logodnă şi verighete din aur alb şi galben la preţuri avantajoase“, ne-a spus Mihai Tulbure, organizator.

Rochii de la case de modă

Vizitatorii vor găsi la expoziţia deschisă până duminică şi rochii şi costume de la mari case de modă din ţară, ale căror preţuri pornesc de la 500 de lei şi se pot ridica şi la 3.000 de lei. Astfel, cea mai ieftină rochie de mireasă costă 800 de lei, iar cea mai scumpă ajunge la 3.300 de lei. 

Mirii îşi pot lua un costum cu 1.000 de lei, iar închirierea unei limuzine costă 350 de euro. Majoritatea firmelor de decoraţiuni propun anul acesta ornamente de culoarea violet. Cel mai ieftin pachet de decoraţiuni, invitaţii, fotografii, filmări şi flori este anul acesta 1.500 de euro. „Punem la bătaie un pachet de «criză». Oferim băcăuanilor un set de fotografii, filmare, formaţie şi decorarea sălii pentru o nuntă de 100 de persoane“, a spus Ramona Herciu, comerciant.

Sâmbătă
Festival de muzică pentru şcolari 
Băcăuanii care îndrăgesc muzica uşoară sunt aşteptaţi sâmbătă, la Promenada Mall, la festivalul „Primăvara pe portativ“. Competiţia se adresează şcolarilor şi preşcolarilor din Bacău. Concurenţii vor trebui să interpreteze melodii din repertoriul românesc şi cel internaţional. Cântecele şi dansul sunt programate să înceapă de la ora 17.00. Juriul este format din profesori de muzică de la şcolile din judeţ.

Duminică
„Cei trei purceluşi“ la Teatrul de Animaţie  
Copiii sunt aşteptaţi duminică, de la ora 11.00, la Teatrul de Animaţie pentru a urmări „Cei trei purceluşi“, o adaptare după povestea lui Ion Creangă. Dintre actorii care vor juca în spectacol îi amintim pe Liliana Isbândă, Andreea Sandu, Marlene Ulmu, Eugen Ionescu, Marlene Duduman şi  Marian Puiu Gheorghiu. Scenografia este semnată de Gheorghe Balint, după o dramatizare a Andreei Gheorghe. Preţul unui bilet este 5 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi.

Duminică
Campionat de fotbal la Şcoala „Mihai Drăgan“
Microbiştii băcaăuani sunt aşteptaţi duminică pe terenul sintetic din incinta Şcolii numărul 11. Iubitorii sportului rege pot asista la a doua etapă a returului campionatului de minifotbal pentru amatori, ediţia 2009-2010. Competiţia care a început în luna octombrie a anului trecut reuneşte 16 echipe şi se dispută în sistem tur-retur. Ultima etapă este programată pe 19 iunie. Primele opt clasate se califică în play-off, faza finală a competiţiei, care se va disputa în iulie.   

Duminică
Spectacol la Teatrul „Bacovia“  
Băcăuanii sunt aşteptaţi duminică, de la ora 18.00, la spectacolul „Peţitoarea“. Actorii Cristian Todică, Ştefan Ionescu şi Florina Găzdaru vor interpreta rolurile principale în piesă. Preţul unui bilet este 15 lei. 

Astăzi
Lansare la „George Apostu“  
Centrul de Cultură şi Arte „George Apostu“ Bacău îi invită astăzi, la ora 17.30, pe băcăuani la lansarea volumului „Omar Khayyam şi complexele mitului european“. Cartea este scrisă de profesorul Gheorghe Iorga.

Diseară
„Alice în ţara minunilor“ 3D  
Premiera filmului „Alice în ţara minunilor“ 3D este programată diseară, de la ora 19.45, la Cinema City. Pelicula îi are în rolurile principale pe actorii Johnny Depp şi Mia Wasikowska. Preţul unui bilet este 17 lei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite