Bacău: Ce fac băcăuanii în weekend

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Ce fac băcăuanii în weekend
Bacău: Ce fac băcăuanii în weekend

„Ticăloşi fără glorie“ la Cinema City Povestea filmului de acţiune se concentrează în jurul personajului Shosanna, interpretat de actriţa Mélanie Laurent, o evreică scapată cu viaţă

„Ticăloşi fără glorie“ la Cinema City

Povestea filmului de acţiune se concentrează în jurul personajului Shosanna, interpretat de actriţa Mélanie Laurent, o evreică scapată cu viaţă din măcelul în care îi murise familia şi care îşi pune la cale propriul plan de răzbunare. Filmul rulează în premieră la acest sfârşit de săptămână la Cinema City. Costul unui bilet de intrare este 15 lei. Protagoniştii filmului sunt actorii Brad Pitt, Eli Roth, Melanie Laurent, Christoph Waltz şi Diane Kruger. Regia este semnată de Quentin Tarantino. Orele de difuzare sunt 20.00, 21.30 şi 22.00.

„The Alphabet Killer“ la Cinema Central

Filmul este bazat pe povestea reală a trei crime petrecute în perioada 1970-1973 în New York. Atunci au fost ucise mai multe fetiţe cu vârsta cuprinsă între 10 şi 12 ani, a caror iniţială a numelui de familie şi a prenumelui era identică. Trupurile lor erau abandonate în localitaţi a caror denumire începea cu aceeaşi literă de la numele victimelor. Filmul îi are protagonişti pe Eliza Dushku, Cary Elwes, Timothy Hutton, Tom Malloy, Michael Ironside şi Bil Mosely. Regia este semnată de Rob Schmidt. Genul filmului este dramă, iar preţul unui bilet de intrare este 5 lei. Ramona Burbulia

Expoziţii la Vivariu

Băcăuanii au ocazia de a vedea la Vivariu expoziţiile permanente de păsări şi animale. În acest moment sunt expuse aproximativ 42 de rase de porumbei, dar şi peruşi de talie diferită. Dintre porumbeii care pot fi văzuţi sunt toboşarii, guleraţii şi jucătorii de Botoşani. De asemenea, băcăuanii mai pot vedea în una din încăperi o expoziţie temporară care adună specii rare de plante şi insecte din munţii Nemira.

Expoziţie nouă la „Frunzetti“

Băcăuanii sunt aşteptaţi  în această seară  la Galeriile „Frunzetti“, la vernisajul expoziţiei personale de pictură semnată de Doina Munteanu. „Simfonia Culorii“ poate fi vizitată pe tot parcursul acestei luni.

Teatru pentru cei mici

Copiii şi părinţii sunt invitaţi duminică, de la ora 12.00, în Arena Mall la parter pentru a viziona o piesa „Suntem patru, facem teatru“, jucată de actorii de la „Bacovia“. Intrarea este liberă.

Filme istorice la Bibliotecă

Elevii sunt aşteptaţi mâine la expoziţia „O lume într-un disc“. Copiii pot vedea filme istorice şi documentare. Expoziţia de la Biblioteca Judeţeană este deschisă între orele 9.00 şi 18.00.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite