Cărţi de post şi rugăciune la ofertă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cele mai căutate în această perioadă sunt cărţile pentru copii, dar şi cele de bucate
Cele mai căutate în această perioadă sunt cărţile pentru copii, dar şi cele de bucate

Librarii îşi tentează clienţii cu reduceri la culegerile de reţete dietetice şi la volumele despre vieţile sfinţilor. Pentru copii există mici manuale care-i învaţă să confecţioneze iepuraşi din hârtie şi alte decoraţiuni specifice Paştelui.

 Librăriile din Bacău s-au gândit să profite de Postul Paştelui, perioadă în care credincioşii trebuie să-şi purifice trupul şi să mediteze la păcatele lor şi ale lumii. Prin urmare, cei mai evlavioşi se pot familiariza cu reţetele de post sau cu vieţile sfinţilor la preţuri promoţionale.

„În post îmi aleg cu grijă ce citesc. Tocmai mi-am cumpărat colecţia «Mărturie Ortodoxă». Are patru volume şi acum este la reducere. Iniţial costa 89,9 lei, dar l-am cumpărat cu 58,44 de lei“, a spus Andreea Ilieş, studentă. Preţul cărţilor variază între 10 şi 100 de lei, în funcţie de editură, calitatea paginii sau dacă este vorba despre o colecţie de volume.

Se găsesc şi cărţi care dau sfaturi despre cum trebuie pregătită masa de Paşte sau despre cum se încondeiază ouăle. Persoanele care nu ştiu să vopsească ouăle pot citi „Idei creative. Ouă de Paşti“, volum care costă doar 12,9 lei.Unele sunt legate în pachete de câte cinci-şase volume şi se vând la preţ unic. „Publicaţii precum «Un cadou de Paşti», «Figurine de Paşti», «Ouă de Paşti» şi «Cărticica de Paşte» s-au dat ca pâinea caldă. Vânzările merg neaşteptat de bine la aceste volume pentru că sunt ieftine, nu depăşesc 12 lei, şi sunt utile“, a declarat Irina Ieremia, administratorul unei librării.

Material didactic de Paşte

De Paşte, profesorii şi învăţătorii au la îndemână planşe didactice la preţ redus. Ele costă 15 lei. Nu lipsesc nici cărţile pentru copii care-i învaţă pe cei mici cum să confecţioneze diferite figurine din hârtie în ton cu Sărbătorile.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite