Carne alterată procesată în Bacău și livrată la Iași

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O firmă de procesare și livrare a cărnii de pui din județul Bacău a livrat ficat și pulpe de pui în stare alterată unui centru pentru persoane cu dizabilități din localitatea Galata, județul Iași

Inspectorii Direcției Sanitar Veterinare (DSV) Iași au depistat neregula chiar în momentul în care mașina firmei din Bacău descărca cele 71 de kilograme de carne la centrul din Galata. "Am verificat carnea în prezenţa inspectorilor sanitari, s-au luat probe şi am confiscat toată cantitatea de carne", a spus Mircea Şuşnea, directorul DSV Iaşi.

Cazul a ajuns însă și în atenția DSV Bacău care a demarat controale la sediul societății. Nu au fost găsite nereguli în incinta fabricii de procesare a cărnii din Bacău iar ancheta s-a mutat în zona parcului auto de care societatea se folosește pentru transportul alimentelor. "Este posibil ca ficatul și pulpele de pui să se fi alterat în drum de la Bacău spre Iași. Mă mir însă că s-a putut întâmpla acest lucru pentru că mașinile pe care firma le folosește pentru transportul cărnii sunt dotate corespunzător", ne-a declarat Gheorghiță Vlad, șeful Biroului Igienă din cadrul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Bacău.

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite