„Când venea clientul, noi trebuia să ne aliniem ca fotomodelele pe podium“. Vezi programul prostituatelor din dosarul „Damaschin“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Razie printre prostituate| Foto: arhivă Adevărul
Razie printre prostituate| Foto: arhivă Adevărul

Tinerele traficate de Eugen Mihai Mereuță, unul dintre ceilalți inculpați în dosarul "Damaschin", povestesc procurorilor cum au fost exploatate sexual de interlopul băcăuan. Ele dau detalii intime despre cum decurgea o zi "de muncă" în apartamentele închiriate special de Mereuță pentru practicarea prostituției.

VEZI AICI DECLARAȚIILE TINERELOR TRAFICATE DIN RECHIZITORIU:

Clienți racolați prin anunțuri în ziare și banii erau puși "la caiet"

Dinu Damaschin: „Machiază-te, aranjează-te, fă-te frumoasă! Hai să te văd căpriţo!“. VEZI AICI INTERCEPTĂRI TELEFONICE

"Am constatat că procedura era aşa: respectarea unui program, clienţii veneau prin intermediul unor anunţuri în ziare, sau pe internet. Era obiceiul ca pe fiecare client,  fata să îl consemneze într-un caiet, să pună banii într-un sertar anume. Raportul sexual era 120 - 150 lei, în funcţie de preferinţele clientului: relaţii sexuale normale, raport, anal, oral, sado-maso. Raporturile sexuale erau protejate, de regulă în funcţie de apartament pentru că erau mai multe apartamente, în funcţie de mărimea locaţiei erau cazate între 3-5 fete. De regulă erau 3 fete minim pe apartament.

Când venea clientul, noi trebuia să ne aliniem ca fotomodelele pe podium, în îmbrăcămintea specifică, cât mai sumară, clientul alegea o tânără pe care o prefera şi se ducea într-o cameră a apartamentului.

Eu când am venit prima dată în Bucureşti am fost dusă pe B-dul Coposu, într-un apartament situat la etajul 5-6. Prima dată am văzut-o pe Mona, celelalte fete dormeau, o anume Alina era o fată blondă, extrem de frumoasă, avea un defect la picior, şi avea 23 de ani,  nu ştiu de unde era aceasta şi încă o fată Gabi din Comăneşti, blondă, nu ştiu dacă era minoră sau majoră".

Zeci de tinere au fost traficate de Dinu Damaschin. Iată ce au povestit fetele procurorilor!

Mona făcea instructajul la machiaj

„Ulterioarele apartamente unde am fost transferată pe str. 1 Mai din capitală, Piaţa Domeni la parterul acelui bloc era un salon de înfrumuseţare şi un magazin de utilaje, unde am identificat o fată Amalia din Moineşti, şefă de apartament, minoră, stătea cu prietenul ei, mai era încă o fată Dana, din Constanţa, blondă, avea 27 de ani, era cea mai mare, aici am stat o perioadă de câteva luni. În primul apartament cu Mona am stat 2 -3 săptămâni şi subliniez că Mona făcea instructajul cum să te machiezi, cum să te comporţi cu clienţii şi cum să te gospodăreşti".

Dacă se atingea plafonul maximal, fetele își luau liber

Emil Gabor: ”Damaschin ne dădea telefoane la 1 – 2 noaptea, spunea că ne dă foc și că ne distruge!” VEZI AICI MAI MULTE DECLARAŢII

„De regulă pe apartament se făceau cam 30-40 de clienţi pe săptămână, nu se lucra duminica şi la un moment dat se pusese un plafon maximal de 40 de clienţi, şi dacă se atingea acesta, fetele în cauză, fiecare putea să lucreze pe cont propriu, sau să nu lucreze, îşi luau liber, şi nu mai era nevoie să mai depună bani la caiet.

Nici eu nici Mona, nici celelalte fete nu reuşeam să strângem bani, pentru că trebuia să ne întreţinem şi hainele de muncă trebuia să le plătim noi.

La un moment dat am venit în Bacău, după ce am petrecut în Bucureşti Crăciunul şi revelionul, aveam în plan să renunţ la activitatea de prostituţie dar am văzut că nu mă pot întreţine şi nu găsesc altă muncă, m-a sunat Mona şi m-am lăsat convinsă şi am revenit".

Rămâneţi pe bacau.adevarul.ro pentru cele mai noi ştiri din judeţ.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite