Campanie de informare a poliţiştilor băcăuani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Acţiuni de prevenire şi informare ale Poliţiei
Acţiuni de prevenire şi informare ale Poliţiei

De astăzi, poliţiştii din Bacău vor desfăşura o serie de acţiuni de informare a populaţiei pe durata „Săptămânii prevenirii criminalităţii", aflată la cea de-a şaptea ediţie.

În prima zi activitatea a fost circumscrisă Prevenirii delincvenţei juvenile  - componentă a Priorităţii Naţionale „Prevenirea delincvenţei juvenile şi a victimizării minorilor".

Activitatea a fost desfăşurată la Şcoala „Constantin Platon" din Bacău, unde elevii au fost provocaţi la un concurs de eseuri cu tema „ EU POT FACE ALTFEL".

Acţiuni de prevenire şi informare ale Poliţiei

Elevii au primit diplome şi cele mai bune lucrări au fost premiate cu sprijinul Centrului European de Informate Europe Direct Bacău.

Au participat poliţişti de la Compartimentul de Analiză şi Prevenirea Criminalităţii, Poliţia de Proximitate, reprezentanţi ai Centrului de Prevenire, Evaluare şi Consiliere Antidrog Bacău şi Agenţiei Naţionale Împotriva Traficului de Persoane.

Premierea a fost urmată de o dezbatere cu tema „Limbajul prevenirii criminalităţii", unde elevii au primit informaţii referitoare la siguranţa în trafic, prevenirea furturior şi a tâlhăriilor, traficul de persoane şi consumul de droguri.

Acţiuni de prevenire şi informare ale Poliţiei

Elevii au fost angrenaţi şi în situaţii practice, astfel încât să poată şti cum trebuie să reacţioneze în cazul în care integritatea corporală sau viaţa le este pusă în pericol.

Rămâi pe bacau.adevarul.ro pentru a afla noutăţile din judeţ!

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite