UPDATE Cafteală ca în filme la nunta Alinei Gabor. Dinu Damaschin s-a luat la pumni cu tatăl miresei GALERIE FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alina Gabor a intrat repede în maşină după ce a ieşit din biserică
Alina Gabor a intrat repede în maşină după ce a ieşit din biserică

În timpul cununiei religioase, interlopul Dinu Damaschin, cel care susţine că este tatăl natural al Monicăi, a apărut la biserică şi s-a luat la bătaie cu Emil Gabor, socrul mic.

UPDATE 21:15 A ajuns la restaurantul "Voltera" şi fosta doamnă Columbeanu, îmbrăcată cu o rochie lungă albastră. Nu a venit singură, ci însoţită de prietena sa din copilărie, care a devenit mai apoi bona Irinucăi. Zeci de prieteni de-ai surorilor Gabor au parcat maşinile în faţa localului. Porţile sunt păzite permanent de bodyguarzi îmbrăcaţi la costum, care nu permit decât accesul nuntaşilor.

După ce le-a făcut „curve nenorocite" pe cele trei surori şi le-a îmbrâncit, a început să urle cât îl ţinea gura. Ba mai mult,  pe Ramona a împins-o cât colo şi a tras-o de rochie.

Bătaie la nunta surorii fostei doamne Columbeanu Bătaie la nunta surorii fostei doamne Columbeanu Bătaie la nunta surorii fostei doamne Columbeanu

Dă click pe imagini pentru fotogalerie!

A scăpat din mâinile lui Damaschin, la intervenţia lui Emil Gabor, tatăl tinerelor. În scurt timp, s-a iscat o adevărată luptă, mai ceva ca în filme. A fost un adevărat schimb de pumni, palme şi picioare între cei doi bărbaţi. „Beţivule, alcoolistule! Eu am crescut aceste fete! Au ajuns nişte curve nenorocite! De ce să nu pot intra în biserică la nuntă. Este dreptul meu de cetăţean român! Nu vroiam decât să le dau o cană imprimată cu pozele lor", urla Dinu Damaschin în timp ce lua şi dădea pumni.

Apăsaţi AICI pentru galerie foto cu imagini de la cununia religioasă a Alinei Gabor

După ce a scăpat din mâinile lui Damaschin, Ramona a pornit rapid spre maşină şi s-a urcat la volanul unui Mercedes. Damaschin s-a proţăpit fix în faţa autoturismului cu mâinile pe capotă. După câteva claxoane, tânăra a demarat în trombă spre centrul oraşului.

Mai citeşte:

Alina Gabor va îmbrăca rochia de mireasă. Cununia religioasă s-a mutat brusc la o altă biserică

Trena rochiei de mireasă pe care o va purta Alina Gabor va fi ţinută de fiul ei de 5 ani

Bacău



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite