Bacău: Cadavrul unui bătrân, ars şi aruncat în wc de soţie !

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Cadavrul unui bătrân, ars şi aruncat în wc de soţie !
Bacău: Cadavrul unui bătrân, ars şi aruncat în wc de soţie !

O femeie de 71 de ani din oraşul Comăneşti a intrat în atenţia procurorilor după ce a ars cadavrul soţului său de 74 de ani şi a aruncat resturile în wc

Vecinii familiei Darie din Comăneşti spun că, timp de trei zile la rând, au văzut-o cum ardea resturi în curtea casei sale. Oamenii nu au observat nimic suspect, dar au început să îşi pună întrebări când şi-au dat seama că nu l-au mai văzut pe soţul femeii, Mircea Darie, în vârstă de 74 de ani, de aproximativ trei săptămâni, adică de la începutul lunii august.

Chemaţi la faţa locului, poliţiştii au găsit în curte fragmente de oase arse.„Este vorba de un caz de moarte suspectă. Aceasta este încadrarea făcută până acum, dar cercetările continuă”, a declarat subinspectorul Narcisa Butnaru, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Bacău.  


Procurorii băcăuani au preluat ancheta, iar astăzi au făcut prima declaraţie publică. „Verificările efectuate la faţa locului au condus la identificarea unor fragmente dintr-un cadavru, care au fost trimise specialiştilor din cadrul Serviciului de Medicină Legală Moineşti, în vederea analizării lor. Primele cercetări au indicat faptul că, cel mai probabil, acestea aparţin victimei D.M., decedată pe 4 august 2009", a declarat procurorul general al Parchetului de pelângă Curtea de Apel Bacău, Ionel Senteş,

"Fără a se putea stabili până în prezent motivaţia exactă a activităţii sale, soţia victimei, D.C., în vârstă de 71 ani, a ţinut cadavrul soţului său în locuinţă pentru încă o zi, iar ulterior l-a târât în curtea gospodăriei, unde a procedat la arderea sa, pe parcursul a 3 zile. Întrucât, în urma arderii, au rămas fragmente  osoase, aceasta le-a aruncat în WC-ul din curtea gospodăriei, unde au fost descoperite de anchetatori”, a mai precizat Iprocurorul general Ionel Senteş.

Anchetatorii au dispus efectuarea unei expertize de către specialiştii legişti care să stabilească de ce a murit bătrânul, iar încadrarea juridică a faptei va fi dispusă după stabilirea concluziilor expertizei.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite