Bacău: Cadavru în putrefacţie, găsit în blocul bogătaşilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bacău: Cadavru în putrefacţie, găsit în blocul bogătaşilor
Bacău: Cadavru în putrefacţie, găsit în blocul bogătaşilor

Poliţiştii băcăuani efectuează cercetări în cazul unui bărbat găsit, ieri, spânzurat în holul celui mai luxos bloc din oraş.

Blocul de duplexuri din centrul oraşului, situat pe strada 9 Mai, cunsocut drept „blocul Bancorex”, din cauza vecinătăţii cu fosta bancă, ar fi putut fi, în aceste zile, scena unui adevărat film de groază. Cadavrul unui boschetar care s-a spânzurat în urmă cu mai multe zile a stat agăţat de o ţeavă din holul blocului, fără să fie observat de locatari. Aceştia nu folosesc scara de serviciu pe care s-a spânzurat bărbatul, deoarece lifturile opresc direct la intrarea în apartamentele de lux.

Potrivit poliţiştilor, care au făcut public cazul astăzi, bărbatul s-a spânzurat de o ţeavă de pe holul de la etajul trei al imobilului şi a lăsat şi un bilet de adio. „Victima, în vârstă de 53 de ani, a fost identificată drept Mihai S., persoană fără adăpost. Cadavrul era în stare avansată de putrefacţie, fără urme vizibile de violenţă”, a precizat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Bacău, subinspectorul Narcisa Butnaru. Potrivit sursei citate, poliţiştii au găsit în apropiere şi un culcuş, iar asupra sinucigaşului, un bilet, în care acesta îşi cerea scuze de la cunoscuţi şi de la Dumnezeu pentru ceea ce urma să facă.

Poliţiştii băcăuani au mai precizat că scara de serviciu nu era utilizată de locatari, care foloseau ascensorul. Cel mai probabil, după mai multe zile în care cadavrul celui spânzurat a stat fără să fie observat de cineva, mirosul insuportabil al trupului descompus i-a determinat pe locatari să caute sursa acestuia şi să facă oribila descoperire, iar apoi să anunţe Poliţia prin serviciul 112. Acum poliţiştii aşteaptă rezultatul necropsiei pentru a stabili exact momentul şi modul în care amurit bărbatul.

Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite