Cadânele, ultima fiţă la nunţile băcăuanilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Alexandra şi Mihaela vor pentru zece minute de dans 400 de lei. La cerere, ele se unduiesc pe muzică orientală sau ţigănească.

Mihaela Câmpeanu (21 de ani) și Alexandra Ghinea (22 de ani) au devenit cele mai râvnite invitate la nunțile băcăuanilor în ultima vreme.

Tinerele le iau mințințile invitaților prin dansul lor lasciv din buric. Programul artistic al cadânelor durează la cerere maxim 20 de minute și este suficient spun ele, pentru a "înfierbânta" atmosfera.

"Noi dansăm de aproape trei ani la nunți, petreceri private sau cumătrii. Inițial, fiind dansatoare profesioniste, am venit alături de partenerii noștri, numai la cunoscuți sau rude și am făcut spectacol pe ritmturi latino. Apoi am avut din ce în ce mai multe cereri și am zis să venim și cu ceva nou", ne-a explicat Mihaela Câmpeanu. Mai exact, fetele au învățat dansul oriental și astfel, și-au atras și mai mulți clienți.

"Dacă înante aveam o petrecere pe lună, de anul acesta am mers la nunți în fiecare săptămână. Un număr ține zece minute, iar tipul dansul este ales de miri. Putem face o intrare cu latino și apoi ne trasformâm în cadâne. Acum învățăm și mișcările țigănești pentru că vrem să oferim diversitate", a spus Alexandra Ghinea.

Merg și la petrecerile burlacilor

Cadânele spun că în general, invitații rămân surprinși când își fac apariția și că miresele nu sunt geloase. "Lumea aplaudă pentru că știu că urmează un moment artistic. Bărbații sunt cei mai încântați. Unii dintre ei ne-au pus și să dansăm pe masă dar am refuzat, pentru că noi nu facem striptease", a mai zis Mihaela Câmpeanu.

Ea a mai zis că, miresele sunt cele care le roagă să i-a mirii la dans. "Rareori mireasa a fost geloasă că dansăm din buric. Dacă vedeam că se supără că soțul se uită mai insistent, o scoatem și pe ea la dans", a încheiat Mihaela.

Fetele nu refuză nici petrecerile burlacilor, cu condiția să fie lăsate să își facă numărul și atăt. "Lumea trebuie să înțeleagă că noi nu dansăm vulgar. Vrem doar să facem atmosferă", a mai completat Alexandra.

Băcăuancele sunt dispuse să învețe și viitorii miri pași de dans. "Dăm lecții de tango, vals și chiar muzică populară. Ca bonus la mai multe ședințe, oferim un moment artistic gratuit la petrecere", a încheiat Alexandra.

Băcăuanii care le-au avut la nuntă spun că s-au distrat de minune în prezența fetelor. "Fetele știu să facă atmosferă. A fost o supriză pentru invitați. Toată lumea le-a lăudat", ne-a explicat Andreea Taciuc, proaspăt căsătorită.

Cât vă costă cadânele

  • Un moment artistic/10 min 400 de lei
  • Două monete artistice/20 minute 600 de lei
  • Curs dans/60 min 40 de lei
  • 6 ore curs dans, 2 ore gratuite plus un moment artistic la nuntă- 640 de lei
Bacău



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite